Publicado el

Calma, només calma

L’Inter d’Escaldes manté les seves opcions a la Lliga Nacional 22-23, malgrat omplir-se la diferència amb el capdavant. El nostre equip ha sabut lluitar fins al final, aconseguint un punt molt important.

L’empat a un gol davant l’FC Santa Coloma manté molt estreta la lluita entre dos rivals directes al títol, però amb l’Inter ben perfilat per fer front a l’Atlètic Escaldes, pròxim rival a la Lliga, amb l’objectiu d’escurçar la diferència de punts cap al cim.

Tot i un gol matiner, l’Inter ha sabut mantenir la calma davant un rival molt ordenat en defensa. El nostre equip, amb baixes rellevants per lesió i sanció, ha pogut combatre aquesta aposta defensiva amb mobilitat per les bandes. L’aposta de fer més perill amb la pilota ha costat de valent, però ha tingut un premi amb l’empat al minut 84 gràcies a un gol en pròpia porta després d’una centrada de Roger Marcè.

Inter manté la segona posició amb 36 punts, vuit per sota el seu pròxim rival, l’Atlètic. Diumenge vinent, a les 13:30, el nostre equip tindrà una oportunitat cabdal per mantenir les opcions per lluitar pel títol de la Lliga.

Roger Marcè, en una de les oportunitats de gol de l’Inter. Una centrada del lateral -avui extrem- ha acabat en gol.