Publicado el

Hi ha Lliga

Tal com es va preparar. Tal com es va entrenar. Tal com es va projectar. Tal com es va assegurar. Era el partit que l’Inter d’Escaldes necessitava per mantenir les seves opcions a la Lliga Nacional i ho ha fet de meravelles davant el líder de la competició.

Victòria per 2-1 contra l’Atlètic Escaldes, en un partit tàcticament perfecte per al nostre equip: pressió molt alta a la sortida de pilota del rival, guanyador en molt bona part dels duels individuals i, sobretot, molta contundència ofensiva. De fet, l’avantatge al marcador sembla minsa en comparació a les ocasions que s’ha generat l’Inter davant la porteria rival.

Viti Martínez, fonamental al migcamp de l’Inter

Molt de mèrit, a més, fer una remuntada contra el líder de la competició que s’ha posat per davant al minut 44 malgrat el joc superior de l’Inter. Les múltiples oportunitats en atac del nostre equip (excel·lent partit en mobilitat ofensiva de Domi Berlanga, Ángel de la Torre i Sascha Andreu) han tingut el premi gran, coronat amb gols de De la Torre i Adri Gallego.

Inter continua a la segona posició, ara amb 39 punts, escurçant la diferència amb Atlètic que en té 44. Diumenge vinent, l’Inter s’enfronta la UE Engordany, últim partit de la tercera volta de la Lliga Nacional i últim partit abans de l’aturada de la competició per dues setmanes arran dels partits de la selecció nacional pel Pre-europeu.

Quart gol d’Adri Gallego en 59 partits amb l’Inter. Golàs del que avui ha acabat com a capità de l’equip.