Publicado el

Bona Diada i bona aturada

L’Inter d’Escaldes marxa tranquil cap a la Diada de la Constitució Andorrana i l’aturada de la Lliga Nacional, a falta d’una volta per al final. La victòria contra la UE Engordany reforça les conviccions de l’equip per a la fase decisiva.

Triomf per 2-0 que manté l’Inter a la lluita pel títol de la competició. Sense protagonitzar un partit intens, arran de la pressió del rival, l’Inter ha trobat més espai, sobretot a l’últim tram del camp per les bandes. Ha estat així, amb centrades, que Sascha Andreu en dues ocasions ha perforat la porteria rival per establir el marcador final.

Sascha Andreu, amb la seva especialitat, ha obert la llauna

Inter conserva el segon lloc de la classificació, ara amb 42 punts, cinc per sota el líder Atlètic Escaldes. Sascha Andreu iguala Gerard Artigas al capdavant de la classificació de golejadors de la Lliga, amb 12 gols.

La Lliga s’atura dues setmanes, arran dels partits de la selecció andorrana al Pre-europeu, amb Chus Rubio com a preseleccionat. Al retorn de la competició, el 2 d’abril, Inter torna a jugar contra la UE Engordany, al primer partit de l’última volta de la Lliga.

Iván de Nova, a prop de marcar el tercer gol de l’Inter

LA PASSIÓ AL COLL

Primera setmana de llançament de les noves bufandes de l’Inter d’Escaldes i ja comencen a aparèixer als partits del nostre equip.

Aquestes peces imperdibles per a la nostra afició estan disponibles a la Botiga Virtual de la nostra web, fent clic aquí.