Publicado el

Una victòria molt rara

L’Inter d’Escaldes aconsegueix els seus primers tres punts a l’última volta de la Lliga Nacional 22-23. Fins aquí, tot sembla normal. El problema és que aquest triomf ha estat contra un rival que no s’ha presentat a jugar.

La plantilla de la UE Engordany ha decidit no presentar-se per disputar la jornada 22 de la competició. Inter, que sí se ha presentat al camp del Centre d’Entrenament de la FAF, hauria de ser el guanyador del partit per incopareixença del rival. Això ha de ser confirmat pel Comitè de Competició durant les pròximes 48 hores.

En quedar-se sol sobre el camp, l’Inter ha aprofitat de fer un entrenament

D’aquesta manera, Inter és l’únic equip a la segona posició de la Lliga amb 45 punts, cinc per sota el capdavanter Atlètic. Tots dos han de veure’s les cares a l’última jornada.

Abans, però, l’Inter té un altre repte: la Copa Constitució. Dijous, a les 20:45 hores al CE FAF, el nostre equip disputa la semifinal contra l’FC Ordino.

Chus Rubio supera Josep Manel Ayala. Durant l’entrenament, clar.