Publicado el

Aturant la maledicció

Inter d’Escaldes, cap a la final de la Copa Constitució! Després de dues temporades sense anar al partit decisiu, el nostre equip trenca el registre amb una classificació dramàtica.

Mitjançant una tanda de penals, després d’un empat a un gol, l’Inter ha estat més encertat que l’FC Ordino, un rival força combatiu i digne malgrat les seves mancances.

Jean Luc Assoubre durant un partit molt complicat

L’avantatge amb un gol de Marc Caballé al minut 18 feia pensar un partit molt més plàcid que el que finalment ha esdevingut, amb un bloc tancat del rival que també ha aprofitat la seva oportunitat en atac. A més, l’Inter ha quedat condicionat amb l’expulsió de Chete a la primera part de la pròrroga.

Cabdal ha estat el nostre porter Adri Muñoz a la tanda de penals, aturant-ne dos. Finalment, l’Inter classifica a la final amb un 4-3 al marcador final, amb un gol d’Adri Gallego com a cloenda d’una eliminatòria molt sofrida.

Inter d’Escaldes jugarà la final de la Copa Constitució 2023 el 28 de maig davant l’FC Santa Coloma. El nostre equip buscarà el segon títol d’aquesta competició, després de ser campió l’any 2020. Qui guanyi la competició, a més, tindrà un lloc a la pròxima UEFA Conference League.

Segona aturada d’Adri Muñoz a la tanda de penals. El porter gironí ha estat cabdal a la definició.