Publicado el

Un professional que ens farà créixer

L’Inter Club d’Escaldes incorpora un nou membre a les seves files: Rubén Muñoz, entrenador professional, ha començat la seva funció com a entrenador assistent del primer equip i com a entrenador de la nostra Escola a l’equip Infantil.

Muñoz, nascut a Mollet del Vallès fa 31 anys, és entrenador titulat de l’Escola Túrbula de Barcelona i compta amb preparació del nivell UEFA C. Dins de la seva trajectòria al futbol, ha treballat a clubs com l’EC Granollers i el CF Mollet UE, a més de l’acadèmia Aqua Futbol.

«M’agrada fer les coses de manera perfeccionista, sobretot el rigor tàctic, que els moviments que fem es compleixin al camp. Soc un malalt de la tàctica», reconeixia durant la seva presentació oficial.

Tant a Granollers com a Mollet, Rubén va coincidir amb un vell conegut per a ell: Otger Canals, entrenador del nostre primer equip i de la nostra Escola. Precisament Muñoz segueix els seus passos al futbol andorrà.

«Per a mi és una oportunitat comptar amb Otger en aquesta aventura professional, a la primera divisió d’un país. Tinc moltes ganes de fer front aquesta experiència, i sobretot amb ell, que tenim una manera de treballar molt semblant. Esperem mantenir-la i aconseguir molts èxits», assegurava.