Publicado el

Europa, a prop

Pas important de l’Inter d’Escaldes per assegurar un lloc a les pròximes competicions europees. L’empat contra un rival directe i la derrota d’un altre acosta l’Inter cap a l’objectiu continental.

El marcador sense gols contra l’FC Santa Coloma sembla minsa en valorar les oportunitats que ha tingut el nostre equip: tres xuts al pal, a més de bones aturades del porter rival, feien il·lusionar-se amb una victòria que finalment no s’ha aconseguit. L’empat li permet a l’Inter endur-se l’average a favor seu, en cas d’una igualtat a la classificació davant els colomencs.

Ángel de la Torre, en una de les oportunitats de l’Inter en atac durant la segona part

El punt d’aquest diumenge fa que l’Inter mantingui la segona posició amb 46 punts i serveix davant la relliscada de la UE Santa Coloma, quart classificat, que se’n queda amb 37, restant cinc jornades de la Lliga Nacional. Amb l’FC Santa Coloma -tercer- i futur rival de l’Inter a la final de la Copa Constitució, l’Inter assegurarà directament un bitllet europeu amb dues victòries més.

L’Inter igualment conserva les opcions pel títol de Lliga, amb l’empat del líder Atlètic Escaldes que manté la distància de cinc punts amb el nostre equip. Hi ha un enfrontament directe entre ambdós equips a l’última jornada de la competició.