Publicado el

Matant el drac

La diada de Sant Jordi no solament serveix per regalar roses i llibres, a més de celebrar els lligams d’amor. També serveix per fer un homenatge al patró i, sobretot, amb la seva llegenda de matar el drac. Sí, perquè -metafòricament, n’és clar- l’Inter d’Escaldes s’ha desfet d’un rival que semblava la bèstia negra durant els últims partits.

Victòria contra l’FC Ordino per 5-3, amb una actuació molt contundent de l’Inter en atac que manté vigent la seva condició d’equip més efectiu de la temporada (67 gols a favor en total). Un triomf que, lluny de la impressió que provoca un marcador voluminós, ha estat molt treballat per part del nostre equip: superar un rival que físicament arrisca, extrema totes les seves condicions en defensa i aprofita les seves oportunitats en atac. Això havia estat el motiu pel qual l’Inter no havia pogut superar l’FC Ordino als últims dos partits.

El capità Jordi Roca ha tornat després d’unes jornades d’absència per lesió

Per tant, hi havia ganes per part de l’Inter per capgirar les sensacions anteriors i, per aquesta raó, ha anat amb tot cap a la victòria. Amb una formació innovadora, amb una línia de tres defenses i més volum al migcamp, la idea ha funcionat perquè l’Inter imposés superioritat a l’inici del partit (gols de Marc Caballé i Chete) i després per revertir l’empat transitori (dianes de Sascha Andreu, Raul Feher i Adri Gallego) per segellar la victòria definitiva.

Quan falten quatre jornades per al final de la Lliga Nacional 22-23, Inter es manté a la segona posició amb 49 punts, cinc per sota el líder Atlètic. La jornada vinent, contra la UE Santa Coloma, el nostre equip necessita un empat per certificar matemàticament la classificació a competicions europees per quarta temporada consecutiva.

Moment del cinquè gol de l’Inter, obra d’Adri Gallego