Publicado el

Cross check i reportar

Autoritzats per al viatge! L’Inter Club d’Escaldes rep la Llicència UEFA. Aquesta fita és assolida pel nostre club per sisena temporada consecutiva, després d’un bon esforç de tots els estaments del club.

El Comitè de Segona Instància del Departament de Llicències de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha concedit la Llicència UEFA per a l’Inter d’Escaldes que va complir amb tota la documentació requerida per a aquesta instància.

La nostra Escola, amb 200 inscrits, és part del nostre criexement institucional

L’Inter certifica el compliment institucional que demana UEFA, pel que fa a contractes professionals, l’establiment del futbol base amb entrenadors i monitors graduats, la certificació de responsables en diferents àrees del club i la comprovació d’un correcte estat financer.

Amb aquesta llicència, l’Inter només espera el tancament de la temporada 22-23 per saber quina serà la competició continental per disputar: la UEFA Champions League i/o la UEFA Conference League.

L’Inter podrà repetir la seva experiència europea, tal com les últimes tres temporades