Publicado el

Repetim la solidaritat

Un altre cop, l’Inter d’Escaldes vol demostrar que no hi ha rivals per a la solidaritat. Per aquesta raó, la nostra Escola s’associa amb la UE Santa Coloma per organitzar una nova versió del Torneig Internacional Benèfic.

Amb onze equips confirmats, a més dels organitzadors, el torneig es durà a terme entre el 3 i 4 de juny, tant al Prat del Roure com al Centre d’Entrenament de la FAF. Les categories participants es comprenen des del Prebenjamí cap el Juvenil.

Durant la primera versió d’aquesta competició, els organitzadors s’hi van enfrontar a la categoria Prebenjamí.

Tal com la primera versió, aquest torneig busca recaptar diners per a una institució benèfica. En aquesta oportunitat, l’ajut serà destinat per a la Fundació Hi Arribem, dedicada a impulsar activitats de muntanya amb persones amb diversitat funcional. Durant els partits, s’hi instal·laran guardioles per ingressar donatius que aniran cap a aquesta fundació.

Pròximament, en la nostra web es publicarà el calendari de partits per cada categoria, amb els camps i horaris corresponents.

Cartell promocional del Torneig Benèfic. Podeu clicar sobre la imatge per descarregar-lo.