Publicado el

No t’ho perdis: vine a l’Inter!

Un cop més, l’Escola de l’Inter d’Escaldes vol comptar amb tu! El nostre futbol base anuncia l’inici del període d’inscripcions per a la temporada 2023-24. En aquesta oportunitat, la campanya apunta a resaltar els conceptes i valors que volem fomentar entre els nostres equips.

Prop de 200 inscrits, tant nenes com nens d’entre 5 a 18 anys, han estat els protagonistes durant l’actual curs, no solament amb la participació en les competicions oficials sinó també a les iniciatives amistoses i solidàries, juntament amb el constant ritme d’entrenaments.

Un dels cartells de la campanya per a la nova temporada. Clica-hi per accedir al formulari d’inscripció.

La nostra Escola és una de les més nombroses i tradicionals del Principat d’Andorra. A més, compta amb un destacat staff de monitors i entrenadors, amb la capacitació futbolística escaient per certificar que l’Inter d’Escaldes compleixi amb la normativa per a la Llicència UEFA.

JOËL MARTÍNEZ
Titulació UEFA Nivell A
LUDO CLEMENTE
Titulació UEFA Nivell A
ÓSCAR MONTEAGUDO
Titulació UEFA Nivell A
OTGER CANALS
Aspirant UEFA Nivell A
JORDI ROS
Aspirant UEFA Nivell B
RUBÉN MUÑOZ
Titulació UEFA Nivell C
KÉVIN SANTOS
Titulació UEFA Nivell C
ADRI GALLEGO
Titulació UEFA Nivell C
ÁLEX MUÑOZ
Aspirant UEFA Nivell C
IVÁN AROCA
Aspirant UEFA Nivell C
ÁLEX IGLESIAS
Monitor

Per si no n’hi hagués prou, la nostra Escola ha mantingut una constant difusió de les seves activitats, el qual és un incentiu important per als nostres jugadors i les seves famílies per reflectir tot el seu procés d’aprenentatge.

No ho dubtis més! Vine amb l’Escola de l’Inter d’Escaldes. Apunta-t’hi! Amb tu, SEREM MÉS!

AQUÍ EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ PER A L’ESCOLA TEMPORADA 2023-24