Publicado el

Gràcies per fer-nos somiar

No ha pogut ser: l’Inter Club d’Escaldes no podrà revalidar el títol de Lliga Nacional, després de tres temporades consecutives aixecant el trofeu de campió. Igualment, el nostre equip assegura la segona posició de la competició i encara té una possibilitat de sumar un altre títol a la temporada.

Malgrat la victòria per la mínima davant la Penya Encarnada d’Andorra, el líder Atlètic Escaldes ha aprofitat l’avantatge de cinc punts i el seu triomf, en horari unificat contra la UE Engordany, tanca la il·lusió de l’Inter per assolir un inèdit tetracampionat.

La victòria davant el Penya reforça igualment unes quantes conviccions: l’Inter es consolida com a equip més golejador de la Lliga amb 74 gols, és el onzè partit consecutiu sense derrotes a la Lliga i el quart que inclou un gol de pilota aturada (el qual parla bé del treball setmanal d’estratègia).

L’última jornada de Lliga serà davant l’Atlètic, oportunitat per felicitar el nou campió de la competició i per preparar l’últim objectiu de la temporada: la final de la Copa Constitució, fixada inicialment per al diumenge 28 de maig, contra l’FC Santa Coloma.

Solitari gol de Pau Bosch per al triomf de l’Inter (38′). És la tercera diana del ‘Comandante’ en 78 partits al club.