Publicado el

Una Copa molt saborosa

L’Escola de l’Inter Club d’Escaldes tanca les competicions oficials de la temporada 22-23 amb una gran alegria: els títols de Copa a les categories Infantil i Cadet, aquest últim amb l’equip A.

L’Infantil ha aixecat la copa després d’un emocionant últim partit de la competició amb la UE Engordany, l’altre aspirant al títol. L’Inter, que només havia de guanyar, ha sabut recuperar-se de l’empat transitori a la segona part i ha acabat decidint als minuts finals amb una victòria per 4-2.

El Cadet A, per la seva banda, clou una temporada espectacular, amb un ple de victòries en tots els partits oficials disputats, tant els 12 partits de Lliga -també campió- i els 4 partits de Copa. El Cadet A s’ha imposat a l’FS La Massana a la final de Copa per 6-1.

La nostra Escola tanca les competicions oficials de la temporada, però, amb els diversos torneigs d’estiu als quals participa. Per exemple, el 2n Torneig Internacional Benèfic que l’Inter coorganitza amb la UE Santa Coloma, els propers 3 i 4 de juny.

APUNTA’T AQUÍ A L’ESCOLA DE L’INTER TEMPORADA 23-24

El Cadet A torna a aixecar un trofeig, tal com la darrera Lliga Nacional de la categoria (foto: arxiu)