Publicado el

Bon impuls abans de la final

L’Inter Club d’Escaldes es fa respectar a l’última jornada de la Lliga Nacional 22-23. El nostre equip ha fet una molt bona presentació davant l’Atlètic Escaldes, que havia assolit el títol de la competició, i aconsegueix una victòria de molta vàlua abans de la final de la Copa Constitució.

El triomf per 2-1 davant el nou campió demostra el compromís fins a l’últim moment de la nostra plantilla, més enllà de tenir tot decidit a la Lliga i amb la final de Copa a l’horitzó: l’Inter ha estat molt intens, i demostrant diverses variants de bon joc durant bona part del partit. Gols d’Adri Gallego (22′) i Marc Caballé (41′) han contribuït a la victòria del nostre equip. El porter Álex Iglesias s’ha estrenat oficialment amb l’Inter, defensant la porteria els 90 minuts.

Penal que el rival estavella en la porteria d’Álex Iglesias, que ha jugat el seu primer partit oficial amb l’Inter

Amb aquesta victòria, Inter d’Escaldes obté una bona fita a la Lliga Nacional 22-23, amb l’average a favor davant tota la resta d’equips de la competició. Dues victòries en quatre partits contra l’Atlètic certifiquen el brillant rendiment de l’Inter, més enllà de no poder obtenir el tetracampionat.

L’Inter intentarà assolir el segon títol d’aquesta temporada: la Copa Constitució 2023. La final serà contra l’FC Santa Coloma el diumenge 28 de maig, inicialment a les 17 hores a l’Estadi Nacional. Un altre trofeu a la temporada, sumat a la Supercopa d’Andorra guanyada davant l’Atlètic Escaldes al setembre, servirà per una cloenda feliç del curs abans de les competicions europees.

Jean Luc Assoubre suma minuts abans de la final de la Copa Constitució