Publicado el

La Copa mola!

Inter Club d’Escaldes, campió de la Copa Constitució 2023! El nostre equip suma un nou títol a la seva història, després d’una emocionant final decidida a l’últim minut del temps reglamentari.

Victòria per 2-1 davant l’FC Santa Coloma, en un partit on l’Inter ha crescut amb el pas dels minuts, sobretot a la segona part que ha aconseguit posicionar-se en camp contrari amb més contundència.

Els gols de Domi Berlanga (70′) i Sascha Andreu (89′) han capgirat un marcador advers perquè l’Inter assolís la segona Copa Constitució de la seva història i el novè títol oficial.

L’Inter aixeca la Copa i torna el 12 de juny als entrenaments, pensant en el repte que obre la temporada 2023-24: la nostra participació en la UEFA Europa Conference League.

Moment que Sascha Andreu anota el 2-1 definitiu. La celebració amb l’afició, a sota d’aquestes línies.

UNA AFICIÓ TAMBÉ CAMPIONA

L’Inter d’Escaldes ha viscut una de les jornades més maques de la seva història, no solament pel nou títol sinó també per enfortir la comunió entre tots els protagonistes de la nostra institució.

Famílies dels jugadors i entrenadors, jugadors de la nostra Escola i aficionats del futbol local han fet costat amb un bon xivarri, molt sa i esportiu, durant tot el partit. Com a agraïment, la nostra plantilla ha fet cançons i ha ofert la Copa per a tothom que volgués un retrat.

Tots junts, SEREM MÉS!