Publicado el

Amor més enllà de les fronteres

Quan es tracta de solidaritat, l’Inter Club d’Escaldes diu present. I quan és per una causa que ens ha d’unir mundialment, millor que millor. El nostre club representa Andorra a la campanya solidària que impulsa l’Associació de Clubs Europeus (ECA, per la seva sigla en anglès) en benefici de la gent que encara pateix els efectes del terratrèmol que va afectar Turquia i Síria.

La plantilla del primer equip amb la samarreta de primera equipació que ECA subhasta en aquesta activitat solidària.

ENTRA AQUÍ PER ACCEDIR A LA SUBHASTA MUNDIAL DE L’ECA

I un altre cop, les nostres samarretes són protagonistes d’una iniciativa solidària: ECA ha impulsat una subhasta mundial de samarretes de bona part dels seus membres. L’Inter és l’únic equip andorrà d’aquesta activitat i ho fa amb una acció que involucra tot el club: amb dues peces de la nostra indumentària, una amb les signatures dels jugadors del primer equip i una altra, amb dedicatòries de nenes i nens de la nostra Escola.

Les samarretes de l’Inter i de la resta de clubs d’ECA són subhastades mitjançant la web Match Worn Shirt fins al 17 de juny. La subhasta és supervisada per l’Alt Comissariat de les Nacions Unides per als Refugiats (UNHCR, per la seva sigla en anglès), una organització que proveeix ajuts i suport a les famílies de les víctimes i diferents afectats per l’esmentada catàstrofe natural.

D’aquesta manera, Inter d’Escaldes respon al crit de l’ECA en aquesta campanya solidària en benefici dels afectats del terratrèmol de magnitud 7,8 Richter que va afectar Turquia i Síria el darrer 6 de febrer, amb prop de 60 mil morts i una abundant afectació econòmica al territori.

Tants nens com nenes de la nostra Escola van signar una samarreta de segona equipació per aquesta iniciativa