Publicado el

Una incorporació molt Grant

L’Inter d’Escaldes presenta el seu primer fitxatge de la temporada 2023-24: Kilian Grant, jugador amb vasta trajectòria al futbol professional espanyol i que coneix la realitat del futbol nacional. El jugador s’incorpora amb ambicions molt grans.

Kilian ha arribat a l’Inter per una temporada, amb l’objectiu de reforçar l’equip per fer front els reptes oficials del curs, començant per la UEFA Conference League. Dimarts, l’Inter sap el rival a la primera ronda classificatòria de la competició continental.

«Estic content per arribar a un club on em valoren i espero poder transmetre-ho dins del camp. Aquesta lliga cada dia és més forta i el projecte és atractiu», sostenia.

Tal com Kilian Grant, tu també pots tenir la nostra bufanda clincant aquí.

Grant, de 29 anys, compta amb un important recorregut al futbol professional: amb formació al RCD Espanyol, va jugar al filial del Real Zaragoza, a la SD Huesca, a la UE Olot i a la UCAM Murcia, entre d’altres. El seu últim club va ser l’FC Santa Coloma. Kilian sovint és definit com a davanter, tot i que pot exercir altres funcions dins del camp.

«No m’agrada gaire parlar sobre mi, però soc un jugador atacant, amb velocitat, que li agrada el joc a l’espai», definia.

Kilian Grant durant un de les sessions de la primera setmana de pretemporada