Publicado el

Conference Kings League

Inter Club d’Escaldes rep un bentornat a la nostra institució: Gerard Artigas, davanter històric del club, torna al nostre equip per donar un cop de mà en l’aventura a la UEFA Conference League.

Serà la tercera etapa de ‘Hulk’ a l’Inter, que va arribar a l’equip a la temporada 2020-21, i que manté la seva condició de segon màxim golejador de la història del club amb 36 gols en 62 partits.

«Estic un altre cop aquí, les coses bones sempre es repeteixen. Tinc molta il·lusió de participar a la Conference League, amb el record agredolç dels partits contra Teuta», valorava Artigas, recordant la dura eliminació davant el FK Teuta a la temporada 2021-22.

‘Hulk’ Artigas vol superar els seus 36 gols amb l’Inter

Artigas torna al seu club a Andorra. Una història interrompuda per etapes del davanter a Indonèsia i Vietnam, i que abans del seu retorn a l’Inter, disputava partits a l’esdeveniment esportiu Kings League, amb l’equip Pio FC.

«És una experiència que estava fent per no estar parat, ja que té algunes coses de futbol però serveix per mantenir el ritme de cara al mes vinent», sentenciava.