Publicado el

Tenim el nord

Un altre cop, un destí nòrdic apareix com a destí de l’Inter Club d’Escaldes en una nova aventura europea. El Víkingur Gøta serà el rival del nostre club a la primera ronda classificatòria de la UEFA Europa Conference League.

El sorteig efectuat dimarts a la seu de la UEFA a Nyon (Suïssa) va determinar que l’Inter s’enfronti al campió vigent de la Copa de les Illes Fèroe. Serà el tercer rival nòrdic a la història del club, després dels partits contra l’HB Tórsvahn -també de les Fèroe- a la UEFA Champions League 2021-22 i el Víkingur FC d’Islàndia a la Champions de la temporada passada.

Per decisió de la UEFA, el partit d’anada serà primerament a Andorra, puntualment a l’Estadi Comunal Joan Samarra que estrenarà gespa natural amb el nostre partit. El partit es jugarà dijous 13 de juliol, inicialment a les 17 hores. La tornada serà a l’estadi Djúpumýra de Klaksvík, a l’arxipèlag nòrdic, dijous 20 de juliol a les 20 hores.

En cas de guanyar l’eliminatòria, l’Inter jugarà la segona ronda classificatòria de la UEFA Conference League davant l’Hibernian d’Escòcia, el 27 de juliol i el 3 d’agost.

22 de juny de 2021, a l’estadi Niko Dovana de Durrës (Albània), l’Inter va fer història en guanyar per primer cop a Europa davant l’HB Tórsvahn