Publicado el

De Kata-lunya al món

Una nova incorporació per a l’Inter d’Escaldes, amb un important recorregut al món del futbol: Senga Nicolás Kata, migcampista de 30 anys, s’afegeix al nostre primer equip amb ganes de contribuir amb el nostre somni europeu.

Niko Kata ha arribat a l’Inter per a la participació en la UEFA Conference League, que comença amb el partit contra el Víkingur de les Illes Fèroe el pròxim 13 de juliol. El migcampista s’ha incorporat a la dinàmica d’entrenaments prèvia a la competició continental.

«Estic molt content. He tingut una benvinguda molt bona per part dels companys. Tinc expectatives ambicioses, perquè vull arribar el més lluny possible a la competició europea que em fa molta il·lusió de jugar per primera vegada», sostenia.

Niko Kata ha participat durant aquesta setmana d’entrenaments

Kata és un dels jugadors internacionals de la nostra plantilla, perquè té experiència amb la selecció absoluta de Guinea Equatorial amb 12 partits. Amb formació futbolística al CE L’Hospitalet, ha destacat en clubs com el Valencia Mestalla, el CF Extremadura, el Real Unión i altres clubs catalans com el CF Gavà i el Cerdanyola CF, a més d’experiències al futbol de l’Equador, Hondures i Guinea Equatorial.

«Soc un jugador físic, alt, fort i amb molt recorregut dins del camp», definia.