Publicado el

Dos més per a Conference

Inter d’Escaldes anuncia dues incorporacions per a la disputa de la UEFA Conference League: el defensa Javi Duro i el davanter Ander El Haddadi, ambdós jugadors amb un interessant recorregut al futbol professional.

Javi Duro, de 29 anys, és un defensa central molt hàbil amb formació futbolística al CD Numancia i amb experiència a clubs com a Burgos CF, Calahorra, Atlético Sanluqueño i Zamora CF, entre d’altres. El seu últim club va ser el CD Ebro.

«Estic molt content. L’Inter és una oportunitat única, amb la il·lusió de jugar Europa perquè a tothom n’és atractiu. Amb l’equip que s’està formant, crec que hi ha possibilitats», assenyalava Javi Duro, en referència a l’eliminatòria contra el Víkingur de les Illes Fèroe.

Ander El Haddadi, de 26 anys, és un davanter molt potent i ràpid. Format a la Real Sociedad, amb etapes al Calahorra, SD Logroñés, Zamora CF i Real Unión. Tot i ser nascut a Sant Sebastià, Ander és internacional per Marroc, amb experiència a la Sub 20 del país.

«Serà una experiència molt bona. L’Inter m’ha donat una bona oportunitat i vinc amb ganes d’aconseguir l’objectiu de passar ronda a Europa, tant de bo es doni», manifestava el davanter.