Publicado el

Tothom al Comunal!

Tothom al Comunal dijous! L’Inter Club d’Escaldes anuncia que l’entrada al partit d’anada de la primera ronda classificatòria de la UEFA Conference League serà lliure. Per això, s’hi espera un bon suport per part de la comunitat futbolística nacional.

No caldrà cap mena de formulari ni de llistat previ: entrada gratuïta per tothom dijous 13 de juliol a les 17 hores, moment en què l’Inter comença la seva nova aventura europea, ara contra el Víkingur de les Illes Fèroe.

Es recomana que els nostres aficionats portin alguna vestimenta de l’Inter o un dels nostres souvenirs per fer costat de la millor manera possible. No en teniu? No us preocupeu: el dia de partit estarà habilitada una botigueta al sector de les grades, no solament per aconseguir els nostres productes sinó també per fer un mos.

Tothom pot adquirir els nostres productes a la botigueta instal·lada al Comunal el dia del partit

NOVA AVENTURA DES-COMUNAL

L’Estadi Comunal Joan Samarra Vila serà, un altre cop, l’escenari d’una nova aventura europea de l’Inter. La gran novetat hi serà la gespa estrenada recentment, gràcies a la gestió del FC Andorra, principal llogater de l’històric camp nacional. De fet, l’Inter tindrà l’honor d’estrenar oficialment la gespa.

Serà el tercer partit europeu de l’Inter al Comunal, després de les seves experiències contra el Dundalk d’Irlanda a l’Europa League 2020-21 i contra el CFR Cluj de Romania a la Conference League 2022-23.

La nova gespa del Comunal, en excel·lent condició (foto: FC Andorra)