Publicado el

La primera de moltes

Primera victòria de l’Inter Club d’Escaldes en competició europea a territori andorrà! El nostre equip conquereix una nova fita a la seva història a la UEFA Europa Conference League i té la primera opció per passar de ronda.

Victòria molt important contra el Víkingur de les Illes Fèroe per 2-1, al partit d’anada de la Primera Ronda Classificatòria de la competició europea. Un triomf merescut de l’Inter, que ha sabut imposar les seves condicions davant un rival molt fort físicament, però superat pel nostre equip des de la possessió de la pilota i la combinació ofensiva.

Estrena golejadora d’Ander El Haddadi amb l’Inter d’Escaldes (foto: Martín Silva Cosentino)

Un cop de cap de Raul Feher al minut 28 i una bona oportunitat aprofitada per Ander El Haddadi al minut 45 han col·laborat a la primera victòria «andorrana» de l’Inter a Europa. Un penal provocat per una presumpta mà de Viti Martínez al minut 59 ha escurçat el marcador.

Dijous vinent, l’Inter juga el partit decisiu contra el Víkingur al camp Við Djúpumýru de Kláksvik. Un empat farà que l’Inter aconsegueix una altra fita a la seva història: avançar per primer cop de ronda en una competició internacional.

Jean Luc Assoubre, important factor ofensiu (foto: Martín Silva Cosentino)

LA NOSTRA GENT, SEMPRE FENT COSTAT

Un bon nombre d’espectadors, gens habitual per la realitat del futbol nacional, ha presenciat el partit de l’Inter a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila d’Andorra la Vella. Més de 200 persones, que hi han accedit gratuïtament a l’estadi, han gaudit de la victòria de l’Inter i de l’experiència de viure un partit internacional del club sense cap mena de restriccions.

Igualment, la retransmissió del canal de Twitch de Futbol con Karma ha tingut -novament- èxit amb el suport del seu amfitrió, el periodista Víctor Romero, portant el partit a milers de llars arreu del món.

Tot el suport de la nostra gent, que ha tornat a casa amb un bon regust de boca (foto: Paz González)