Publicado el

Amb les màximes capacitats

L’Inter d’Escaldes espera el seu partit contra Hibernian d’Escòcia, per la Segona Ronda Classificatòria de la UEFA Conference League. L’esdeveniment de dijous podria tenir un aforament total dins de la reduïda capacitat de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella.

Arran de l’alta convocatòria que arrossega el rival, la nova normativa UEFA dels preus a les competicions internacionals i les limitacions que comporta el Comunal, el partit tindrà un aforament reduït de 600 persones. La tribuna principal serà dividida en dos per a ambdues aficions, mentre que s’obrirà la tribuna Gol únicament per aficionats visitants.

L’afició local va tenir un nombre reduït d’entrades a la venda, després de prioritzar els familiars dels jugadors i la gent de la nostra Escola. Aquests tiquets es van esgotar ràpidament.

Pel que fa a l’afició visitant, tota l’operativa ha estat cedida a Hibernian per coordinar la presència dels seus espectadors.

Inter, per una altra banda, anunciarà oportunament l’acord que s’ha arribat referent a la retransmissió televisiva.

EL SOMNI DE LA TERCERA RONDA

En cas que l’Inter d’Escaldes arribés a la Tercera Ronda Classificatòria de la UEFA Conference League, el seu rival surt de l’eliminatòria entre el Djurgårdens IF de Suècia i l’FC Luzern de Suïssa.

Si l’Inter ho aconsegueix seria una fita històrica: mai un equip andorrà ha arribat fins una tercera ronda continental. El més proper va ser precisament el nostre club, quan va ser eliminat davant el Teuta KF d’Albània a la pròrroga durant la temporada 21-22.

Partit contra el Teuta albanès, únic partit continental que l’Inter ha disputat a l’Estadi Nacional