Publicado el

Tenim dret a somiar

Històric! L’Inter Club d’Escaldes ha guanyat a l’Hibernian d’Escòcia! Això que semblava impossible, ara és una realitat: el nostre equip aconsegueix la primera victòria d’un equip andorrà sobre un escocès i ara manté intactes les opcions per somiar en gran a la UEFA Conference League.

Primer gol oficial de Jean Luc Assoubre amb l’Inter. I quin gol… (foto: Martín Silva Cosentino)

Victòria molt treballada per 2-1, amb una feina impecable dels homes d’Otger Canals que han sabut plantejar el partit amb ordre defensiu i aprofitant les dimensions reduïdes de l’estadi Comunal per fer perill a la porteria rival. De fet, abans dels gols d’Adri Gallego (15′) i Jean Luc Assoubre (71′), el nostre equip no havia patit gaire davant la porteria d’Adri Muñoz. Malauradament, el gol rival a l’afegitó escurça diferències a l’eliminatòria, però igualment l’Inter manté opcions insospitades.

És el primer triomf d’un equip andorrà davant un escocès en cinc partits a la història de les competicions europees. Dijous vinent, al mític estadi Easter Road d’Edimburg, l’Inter tanca l’eliminatòria d’aquesta Segona Ronda Classificatòria. Qui sap si l’Inter continua escrivint una història que ningú hi pensava. Somiar és gratis…

(foto: Martín Silva Cosentino)