Publicado el

Final del somni

L’Inter d’Escaldes s’acomiada de la UEFA Conference League a la temporada 2023-24. La derrota voluminosa contra Hibernian no pot minvar el bon rendiment de l’equip durant aquest curs a les competicions continentals.

Un 6-1 en contra ha estat la sentència de l’Inter a la Segona Ronda Classificatòria de la Conference, en un partit que el local ha tingut totes les opcions a favor seu, amb un començament avassallador i que ha consolidat amb el suport dels més de 12 mil espectadors a l’Easter Road. Poc temps l’ha durat a l’Inter l’avantatge a l’eliminatòria, malgrat passatges de domini amb pilota.

Durant el minut 30 i 40, el partit s’ha jugat sota un xàfec molt fort

D’aquesta manera, l’Inter diu adéu a la seva participació continental durant la temporada 2023-24, que ha inclòs per primer cop el pas d’una ronda i la primera victòria en la història d’un equip andorrà contra un escocès.

El nostre equip ara comença una etapa de vacances, esperant la pretemporada abans de les competicions nacionals, previstes per a mitjan setembre.

13.840 espectadors a Easter Road. Mai l’Inter havia jugat davant aquesta quantitat de gent.