Publicado el

Amb bones sensacions

Una victòria voluminosa per cloure la pretemporada. L’Inter d’Escaldes tanca aquesta fase d’entrenaments amb bones sensacions per fer front les competicions nacionals, que comencen diumenge vinent amb la Lliga Nacional 23-24.

Triomf per 5-0 davant el CE Carroi, rival també de la Primera Divisió andorrana, en un partit on el nostre equip ha millorat de valent a la segona part, tot i enfrontar-se a una defensa molt tancada. Un doblet de Domi Berlanga, més gols de Chete, Adri Regalo i Ángel de la Torre han configurat el marcador final.

Adri Regalo, recentment preconvocat amb la Sub 17 d’Andorra, ha marcat un gol amb el primer equip de l’Inter

Aquesta victòria s’afegeix a la que l’Inter va aconseguir dimecres davant un altre rival de la Lliga Nacional: l’FC Pas de la Casa. Va ser triomf del nostre equip per la mínima, amb gol de penal d’Aridai Cabrera, en un partit disputat a Prada de Moles.

L’Inter s’estrena diumenge 17 de setembre a les 18:30 hores a la Lliga Nacional 23-24 davant l’FC Santa Coloma. Per una altra banda, la Supercopa d’Andorra està programada per al 27 de setembre a les 20:30 hores contra Atlètic Escaldes. Tots aquests partits, al Centre d’Entrenament de la FAF.

Jean Luc Assoubre durant la victòria contra l’FC Pas de la Casa a Encamp