Publicado el

Trencant els pronòstics

Se sentia al voltant dels especialistes de la Lliga Nacional andorrana que la balança s’inclinava una mica a favor de l’FC Santa Coloma, gràcies a la seva històrica classificació a la Tercera Ronda Classificatòria de la UEFA Conference League, una ronda menys que l’Inter d’Escaldes. També el seu antecedent contra l’FC Andorra (primer equip de la competició local que empata contra els Tricolors a l’Era Piqué) afavoria el rival d’avui. Doncs, contra els pronòstics, l’Inter ha guanyat.

Viti Martínez marca el primer gol de l’Inter a la Lliga 23-24

I ha guanyat de manera molt intel·ligent, tancant els espais ofensius al rival i sent molt ràpid en ofensiva. A més, a l’atac l’Inter ha estat molt incisiu, de manera molt directa. Tant és així que els gols han estat amb fórmules molt poc utilitzades els darrers partits: un de xut llunyà (Viti Martínez, al minut 7) i de contraatac (Domi Berlanga, al minut 62).

Primers tres punts de l’Inter, contra un rival de categoria, per començar amb molt bones sensacions la Lliga Nacional 23-24. Diumenge vinent, contra l’FC Ordino.

Ángel de la Torre, important factor ofensiu

ARIDAI, BENTORNAT

Deu mesos han passat des de l’últim partit d’Aridai Cabrera, el 7 de desembre de 2022, trencant-se el lligament creuat del genoll dret. Avui ha estat el seu retorn al camp, després d’una bona recuperació. El canari ha jugat els últims 13 minuts de partit.