Publicado el

Especialitat de la casa

L’Inter d’Escaldes, campió de la Supercopa d’Andorra per quarta vegada consecutiva. És el primer club andorrà en aconseguir aquesta distinció després de derrotar l’Atlètic Escaldes al partit de definició.

Victòria per 3-1, que podia ser més voluminosa, després d’un inici esclatant de l’Inter, amb contundència ofensiva en tot moment. Gols de Chete (14′), Raul Feher (21′) i Ángel de la Torre (44′) per configurar el triomf final. El davanter de Terrassa va ser escollit com a millor jugador de la Supercopa 2023.

Ion Rodríguez ha tornar a disputar un partit oficial amb l’Inter després de set anys

Un altre punt molt positiu de la jornada va ser els partits de jugadors formats a la nostra Escola: Ion Rodríguez va reestrenar-se oficialment amb el primer equip després de jugar cinc partits la temporada 2016-17 quan era també jugador del Cadet. I el davanter Adri Regalo va viure el seu debut amb el primer equip amb només 16 anys.

Adri Regalo, seleccionat sub 17 d’Andorra, ha viscut la seva estrena amb el primer equip

És el desè títol a la història del club. A més a més, Inter supera FC Santa Coloma i UE Sant Julià en l’obtenció de Supercopes de manera consecutiva: les quatre del club han estat conquerides d’aquesta manera (2020, 2021, 2022 i 2023).

Primer títol de la temporada de l’Inter, que ara torna a la Lliga Nacional 23-24 per disputar la tercera jornada contra la UE Santa Coloma (dissabte, 20:30 hores al Centre d’Entrenament de la FAF).