Publicado el

Amb ganes d’aprendre

Una temporada més, plena d’il·lusió i ganes que els somnis de la nostra gent comencin a fer-se realitat. La nostra Escola surt al camp per disputar les competicions nacionals 2023-24 amb un rècord de participants.

240 jugadors, superant el nombre d’inscripcions de la temporada passada, inicien aquest dissabte les Lligues Nacionals de Tardor, organitzades per la Federació Andorrana de Futbol. Inter d’Escaldes hi competirà amb 13 equips, des de la categoria Baby -amb èmfasi al Femení- fins a la categoria Juvenil, que aquesta temporada atorga una plaça a les categories prèvies de la UEFA Youth League.

TOTA LA PROGRAMACIÓ DE LA NOSTRA ESCOLA AQUÍ

Juvenil i Cadet, en un amistós entre els equips durant la pretemporada

APRENDRE AMB EXCEL·LÈNCIA

Aquesta temporada, la nostra Escola ha mantingut la seva filosofia de capacitar els alumnes al món del futbol, amb entrenadors amb experiència en l’activitat o bé, amb nous valors que el nostre club ha volgut capacitar per les seves funcions.

Hi destaca la nombrosa presència de membres del primer equip de l’Inter, amb coneixements professionals: als entrenadors Otger Canals i Rubén Muñoz, s’hi afegeixen jugadors com Sascha Andreu i Adri Muñoz al grup que ja hi pertanyia Adri Gallego.

Paz González comanda el Baby-Femení

L’altra novetat serà la incorporació com a entrenadora del Baby-Femení de Paz González, portera de l’ENFAF i amb experiència com a seleccionada nacional Sub 17 del seu país Xile. L’Inter, igualment que altres casos, ha apostat per la seva formació com a entrenadora.

La nostra Escola també ha assegurat la continuitat de Kévin Santos, ara entrenador del Juvenil, després de la seva magnífica feina la temporada anterior, en aportar amb dos títols nacionals amb el Cadet: Lliga i Copa. Aquest curs serà acompanyat per José Morales.

El Cadet també tindrà continuitat amb Jordi Ros, complementat amb la feina de Pol Miró, jugador que l’ENFAF que va patir un greu accident autobilístic fa uns mesos. L’Inter aposta per la seva integració al món del futbol des de la seva nova funció.

Kévin Santos coneix el seu grup de jugadors per al Juvenil, que aspira classificar a la UEFA Youth League

ENTRENADORS SEGONS EQUIPS:
Femení: Paz González
Baby: Ludo Clemente
Prebenjamí A i B: Adri Gallego i Paz González
Benjamí A i C: Otger Canals i Sascha Andreu
Benjamí B: Otger Canals i Ludo Clemente
Aleví A, B i C: Ludo Clemente, Otger Canals i Sascha Andreu
Infantil A i B: Rubén Muñoz, Adri Muñoz i Joël Martínez
Cadet: Jordi Ros, Pol Miró i Kévin Santos
Juvenil: Kévin Santos, José Morales i Jordi Ros