Publicado el

Patint també hi compta

L’Inter d’Escaldes aconsegueix el seu segon triomf a la Lliga Nacional 23-24, després de dos partits sense victòries. Un ajustat 1-0 a favor, davant l’Atlètic Escaldes, deixa el nostre equip amb bones sensacions abans de l’aturada de seleccions.

Victòria minsa a favor de l’Inter, en un partit que no ha estat un dels més destacats del nostre equip. De fet, durant molts minuts el rival ha sotmès l’Inter en atac. Per aquesta raó, molt valorable feina defensiva del nostre equip, que ha sabut rebutjar les inclemències contràries. El partit s’ha definit amb un gol de Domi Berlanga, molt oportú després d’una errada del porter de l’Atlètic.

Set punts per a l’Inter, que marxa a l’aturada de seleccions amb tranquil·litat. A la selecció andorrana s’hi integra el nostre lateral Chus Rubio, considerat per als partits del Pre-europeu contra Kosovo i Romania.

Ander El Haddadi ha reaparegut després d’una lesió que l’ha tingut fora tres setmanes.