Publicado el

Un gran dia ‘Domingo’

Inter d’Escaldes ha aconseguit la victòria més voluminosa del que va de la temporada a la Lliga Nacional 23-24. El nostre equip s’ha imposat de manera categòrica al CE Carroi i es manté a la lluita per les posicions del capdavant.

Golejada per 6-1 que és un bon resum de la contundència de l’Inter, atacant i pressionant en tot moment al rival. La superioritat als duels individuals en totes les línies han esdevingut gols que confirmen el resultat voluminós.

Abel Argañaraz i el seu primer gol amb l’Inter

Un hat-trick de Domi Berlanga consagra una molt bona faena particular, igualment que el doblet d’Ángel de la Torre. Abel Argañaraz s’ha estrenat amb la samarreta de l’Inter i ho ha fet també amb un gol.

Bona notícia també és l’estrena oficial a la Lliga 23-24 de Sascha Andreu i Iván Alonso, que s’han recuperat de diferents lesions i han pogut sumar minuts en aquest partit.

Inter continua a la tercera posició de la classificació, ara amb 10 punts. El Penya Encarnada, que en té 13, serà el pròxim rival a la Lliga, diumenge vinent a les 11 hores.

Sascha Andreu ha estat molt a prop d’anotar al seu retorn