Publicado el

Esperançats en més

Inter d’Escaldes ha aconseguit el seu tercer triomf consecutiu a la Lliga Nacional 23-24, en derrotar de manera ajustada un equip nouvingut a la màxima categoria, el CF Esperança.

Victòria per 2-0 en un partit que, tot i el domini territorial de l’Inter, els gols han estat minsos. El bon traçat defensiu de l’Esperança ha afavorit el difícil trànsit de la pilota de l’Inter, que no ha gaudit de gaire comoditat al camp.

Tercer gol en tres partits d’Abel Argañaraz

Tres punts importants per a l’Inter, que se situa en solitari a la segona posició de la Lliga Nacional amb 16 punts, cinc per sota el líder UE Santa Coloma que continua amb rendiment perfecte. Diumenge vinent, Inter s’enfronta a l’Atlètic Amèrica, cuer de la classificació.

Abans, però, s’ha confirmat un amistós del nostre primer equip contra la Sub 19 d’Andorra, dimecres a les 19:30 hores al Camp Esportiu d’Alàs.

Estrena d’Iván Alonso com a titular a la Lliga