Adolfo Baines

Nom Adolfo Baines Pilart
Data de naixement 15 de febrer de 1972
Lloc de naixement Izaba (Navarra, Espanya)
Nacionalitat Espanyola 🇪🇸
Funció Entrenador
Arribada a l’Inter
Temporada 2018-19
Títols amb l’Inter
Lliga Nacional 2019-20, Copa Constitució 2020
Temporada 2019-20
27 PD (21 Lliga, 3 play-off, 3 Copa) – 18T, 7E, 2D

Adolfo Baines s’ha guanyat un lloc al cor de l’Inter d’Escaldes amb la seva feina: és el primer entrenador professional en tota la història del club i s’ha afegit al nostre projecte amb les mateixes ganes de l’Inter per créixer. L’Adolfo és un entrenador molt seriós i estudiós, però sobretot, el carisma i la força del seu missatge s’ha entès dins de la plantilla.

Adolfo va ser jugador professional com a porter en clubs com Getafe, Gimnàstic de Tarragona i Badajoz, a més del Leixões de Portugal i el Milton Keynes Dons d’Anglaterra. Al Nàstic va formar part del cos tècnic per cinc temporades i també va estar al Paradou d’Algèria com a segon entrenador.

La temporada 2018-19, Adolfo va encapçalar l’Inter per igualar el millor registre de la seva història fins ara, el tercer lloc a la lliga de Primera Divisió. A finals de l’any 2019 va rebre el premi al Millor Entrenador, guardó que otorga la Federació Andorrana de Futbol. I la temporada 2019-20, Adolfo va conduir l’equip a la seva major fita a la història: el doblet amb els títols de Lliga i Copa, a més de la classificació a competicions europees.