Condicions d’ús

Les presents Condicions d’ús regulen l’accés i utilització per part de qualsevol usuari de les pàgines que integren el domini web interescaldes.com accessible a l’adreça, propietat de l’Inter Club d’Escaldes, https://www.interescaldes.com, així com els continguts i serveis que s’hi inclouen.

Inter Club d’Escaldes es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis del web, de les Condicions d’ús i, en general, de tots els elements que integren el disseny i configuració del seu lloc web.

L’usuari accedeix al web sota la seva exclusiva responsabilitat. Els continguts i serveis tenen com a finalitat exclusiva la difusió d’informació sobre les activitats desenvolupades per l’Inter Club d’Escaldes.

4 Inter Club d’Escaldes no garanteix l’absència de virus o d’altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions al sistema informàtic, als documents electrònics o als fitxers de l’usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, Inter Club d’Escaldes no respon pels danys i perjudicis que aquests elements puguin ocasionar a l’usuari o a tercers.

Qui utilitza aquest lloc web, ho fa pel seu propi compte i risc. Inter Club d’Escaldes, els seus socis, col·laboradors i representants no es responsabilitzen dels errors o omissions que puguin tenir els continguts d’aquest lloc web o altres continguts als que es pugui accedir a través seu. Inter Club d’Escaldes, els seus socis, col·laboradors i representants tampoc no poden ser considerats responsables de cap tipus de danys derivats de la utilització d’aquest lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

6 El contingut de les traduccions que s’ofereixen a la part inferior del lloc web és d’exclusiva responsabilitat de Google Translate, el proveïdor d’aquest widget, i en cap moment són intervingudes per l’Inter Club d’Escaldes.