Enviaments i pagaments

L’enviament dels productes adquirits te un termini d’entrega de 10 dies laborables (de dilluns a divendres) des del dia del pagament. L’enviament es farà efectiu el primer divendres després del dia del pagament (excepte Andorra). En cas que el pagament sigui un divendres, quedarà pendent com màxim per al divendres següent (excepte Andorra).

Els terminis d’entrega indicats són orientatius. Serà descomptat del termini d’entrega el temps que l’enviament pateixi algun retard per causa major, temes de Duana o qualsevol altre circumstància sobrevinguda que impedeixi la prestació normal del servei. L’entrega dels productes es realitzarà de dilluns a divendres, exceptuant els dies festius nacionals o locals a l’adreça d’entrega facilitada a excepció d’apartats de correus. Per tal efecte, simplement ha de proporcionar-nos l’adreça a la que estarà localitzable entre les 09:00 i les 19:00 per a que l’empresa de missatgeria pugui efectuar l’entrega.

Tot enviament es realitza a través de correu certificat amb número de seguiment que serà enviat per correu electrònic al comprador, per tal de saber en tot moment on es troba el seu paquet. En el supòsit que l’enviament causés despeses extraordinàries en els tràmits de duana del país de destí, es responsabilitat del comprador aportar la documentació (factura i/o justificant d’enviament), per tal de justificar la compra. Si s’ha de realitzar pagament de duana, serà SEMPRE a càrrec del comprador.

NOTA: Únicament es pot indicar una adreça d’entrega, el client no podrà triar l’horari concret d’entrega ja que dependrà de la ruta definida pel transportista que tampoc trucarà als clients abans. Indicar una adreça incorrecta o incompleta pot causar que el paquet sigui retornat a l’Inter Club d’Escaldes, ocasionant costos addicionals que seran a càrrec del client. Per tant recomanem al client que l’adreça d’entrega proporcionada al realitzar la compra sigui completa i exacta. Un cop que la compra ha estat processada, ja no serà possible la modificació d’aquestes dades.

Un retard a l’entrega respecte als terminis indicats no donarà dret al comprador exigir indemnització de cap tipus.

Les despeses d’enviament inclouen la manipulació logística, franqueig, embalatge i transport.

Abans d’efectuar el seu pagament, Inter Club d’Escaldes generarà una propuesta de pagament que el client rebrà mitjançant correu electrònic o un SMS que suministra el sistema de pagament Paylink. Aquesta propuesta inclourà el preu dels products dins del carret de la compra més l’import de les despeses d’enviaments. El client assumeix les condicions de compra un cop completa el procés de pagament. 

A continuació el llistat de la tarifa plana d’enviament, per a la compra d’un producte.

ENVIAMENT A ANDORRA: GRATUÏT

ENVIAMENT A ESPANYA I FRANÇA: 10 EUROS.

ENVIAMENT A LA RESTA D’EUROPA: 20 EUROS.

ENVIAMENT ALS ESTATS UNITS I CANADÁ: 30 EUROS

ENVIAMENT A LA RESTA DEL MÓN: SEGONS TARIFA.