Enviaments

L’enviament dels productes adquirits te un termini d’entrega de 10 dies laborables (de dilluns a divendres).

Els terminis d’entrega indicats són orientatius. Serà descomptat del termini d’entrega el temps que l’enviament pateixi algun retard per causa major, temes de Duana o qualsevol altre circumstància sobrevinguda que impedeixi la prestació normal del servei. L’entrega dels productes es realitzarà de dilluns a divendres, exceptuant els dies festius nacionals o locals a l’adreça d’entrega facilitada a excepció d’apartats de correus. Per tal efecte, simplement ha de proporcionar-nos l’adreça a la que estarà localitzable entre les 09:00 i les 19:00 per a que l’empresa de missatgeria pugui efectuar l’entrega.

Tot enviament es realitza a través de correu certificat amb número de seguiment que serà enviat per correu electrònic al comprador, per tal de saber en tot moment on es troba el seu paquet. En el supòsit que l’enviament causés despeses extraordinàries en els tràmits de duana del país de destí, es responsabilitat del comprador aportar la documentació (factura i/o justificant d’enviament), per tal de justificar la compra. Si s’ha de realitzar pagament de duana, serà SEMPRE a càrrec del comprador.

NOTA: Únicament es pot indicar una adreça d’entrega, el client no podrà triar l’horari concret d’entrega ja que dependrà de la ruta definida pel transportista que tampoc trucarà als clients abans. Indicar una adreça incorrecta o incompleta pot causar que el paquet sigui retornat a l’Inter Club d’Escaldes, ocasionant costos addicionals que seran a càrrec del client. Per tant recomanem al client que l’adreça d’entrega proporcionada al realitzar la compra sigui completa i exacta. Un cop que la compra ha estat processada, ja no serà possible la modificació d’aquestes dades.

Un retard a l’entrega respecte als terminis indicats no donarà dret al comprador exigir indemnització de cap tipus.

Les despeses d’enviament inclouen la manipulació logística, franqueig, embalatge i transport.

Al seu carret de la compra, un cop afegits els articles desitjats, vostè pot consultar l’import exacte amb les despeses d’enviament.

Abans d’efectuar la seva compra, les despeses d’enviaments es calcularan automàticament. Aquesta informació la trobarà sempre visible al seu carret de la compra abans de realitzar el pagament.

A continuació les tarifes plana d’enviament, per a la compra d’un producte.

ENVIAMENT A ANDORRA: GRATUÏT

ENVIAMENT A ESPANYA: 10 EUROS.

ENVIAMENT A LA RESTA D’EUROPA: 20 EUROS.

ENVIAMENT A LA RESTA DEL MÓN: SEGONS TARIFA.