Jugadors destacats

ALBERTO LOPO

Lopo és el jugador de major trajectòria que ha passat per l’Inter: amb 409 partits jugats en Primera Divisió d’Espanya, la seva arribada el 2018 va cridar l’atenció dins del futbol andorrà. Lopo va mostrar tota la solidesa i elegància com a defensa central.

 

FABRICE BEGEORGI

El francès va potenciar l’Inter durant el play-off d’ascens de la Segona Divisió 2016-17 que va acabar amb el títol. El Fabrice es un jugador format a l’Olympique de Marsella i va jugar dues temporades a la Ligue 1 del seu país amb l’Ajaccio. Un defensa amb molta qualitat.

 

MOISÉS GONÇALVES

El brasiler va ser un cas atípic, perquè la seva trajectòria va desenvolupar-se al futbol sala amb equips del seu país, d’Espanya i d’Andorra. No obstant això, la seva visió de joc i conducció de pilota li va servir per donar un cop de mà durant l’ascens de 2016-17.

 

ODÍN PATIÑO

El mexicà va arribar a l’Inter durant l’hivern de la temporada 2017-18. Va jugar com a professional al seu país i es va identificar amb el club Pumas UNAM, on va estar durant dotze temporades. Odin és un porter amb grans reflexos i capacitat de posar ordre a la defensa.

 

ALBERT VIRGILI

El tarragoní va arribar a l’Inter durant l’hivern de la temporada 2017-18 per tancar una trajectòria que hi inclou el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu i el Kitchee de Hong Kong, entre d’altres. “Virgi”, un davanter amb capacitat de jugar directe i gran finalitzador, va contribuir amb cinc gols en deu partits.