Nostra gent

La nostra afició fent el possible per veure l’Inter que va consagrar-se campió de Lliga 2019-20 a porta tancada, arran de les mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.
Més de 300 persones van donar suport al partit de Conference League 2021-22 contra el KF Teuta, el primer esdeveniment amb públic organitzat per l’Inter després de la pandèmia

L’Inter compta amb aficionats molt fidels que segueixen l’equip. La difusió de les activitats del nostre equip per mitjà de les xarxes socials ha fet crèixer el nombre de persones amb il·lusió de compartir alegries.

SALUTACIONS IL·LUSTRES

Óscar Duarte

José de Jesús Corona

Paco Palencia

Christiane Endler
La tennista professional Georgina García, la popular ‘Huracán Georgi’, amb la samarreta de l’Inter.

Per la seva banda, s’ha creat una implicació molt important entre el primer equip, la nostra Escola i els nostres aficionats. L’Inter vol que aquesta implicació continuï enfortint-se i per això ens agrada destacar la participació de tothom en les activitats del club.

CONCURSOS AMB PREMIS

La teva selfie, la teva samarreta

Inter-Nadal 2018

Vota i guanya!

Inter-Nadal 2019

Volem el teu suport

A més el nostre desig de representar la parròquia d’Escaldes-Engordany ha creat una relació molt especial amb el poble escaldenc, el més nou de tots al país però amb moltes ganes de seguir creixent.

La característica del nostre club i de la nostra gent és la mateixa: tots junts, SEREM MÉS!

El nostre hashtag #seremmés demostra l’esperit del nostre club.

Entre 2018 i 2019, l’exjugador Oriol Fité va fer un recorregut arreu del món amb els nostres colors, sent anomenat Ambaixador Itinerant de l’Inter. Aquí, per exemple, a Malàisia.

EN MEMÒRIA DE MARCELO RUIZ

El nostre club va viure el moment més dur de tota la seva història el 30 d’abril del 2020, a causa de la defunció de Marcelo Ruiz, jugador de la nostra categoria Cadet. La nostra gent, en una iniciativa tan espontània com commovedora, va penjar samarretes de l’Inter a les finestres i terrases en senyal de dol i de suport a tota la família de l’Inter.

Part de les més de 70 samarretes de l’Inter penjades en tot el Principat en senyal de dol per la mort del Marcelo.