On som

L’Inter Club d’Escaldes és un club de la parròquia d’Escaldes-Engordany, la més nova de les divisions administratives del Principat d’Andorra. Creada en 1978, la nostra parròquia és la segona més poblada del país amb 14.521 habitants.

Sergio Moreno, capità de l’equip campió de Lliga 2019-20, amb Rosa Gili, Cònsol Major d’Escaldes-Engordany, durant la Festa Major de la nostra parròquia el 2020.

Una de les característiques més importants d’Escaldes-Engordany és l’aigua termal. Antigament aquest recurs era fonamental per al treball agrícola i ramader, avui és el principal atractiu d’un dels llocs més emblemàtics de la parròquia: el Centre Termolúdic Caldea, obert en 1994 i que a més és l’edifici més alt d’Andorra amb 80 metres d’alçada. Aquest indret sovint està al fons de les imatges dels nostres jugadors durant les seves presentacions.

Escaldes-Engordany també té diferents atractius com la vila de Sant Míquel d’Engolasters, el Prat del Roure, la Plaça Coprínceps i l’Avinguda Carlemany, tots ells punts de trobada del nostre equip moltes vegades.

Foto oficial amb la Lliga 2020-21, amb la presència de les autoritats comunals