Otger Canals

Nom Otger Canals Xifr贸
Data de naixement 20 de maig de 1986
Lloc de naixement Mollet del Vall猫s (Catalunya, Espanya)
Nacionalitat Espanyola 馃嚜馃嚫
Funci贸 Director Esportiu, Entrenador del primer equip i entrenador de futbol base
Arribada a l’Inter Temporada 2019-20
T铆tols amb l’Inter 2 Lligues Nacionals (2019-20, 2020-21), Copa Constituci贸 2020, 2 Supercopes d’Andorra (2020, 2021)

 

Otger Canals es va afegir al nostre projecte per assumir tasques de planificaci贸 esportiva, a m茅s de ser l’enlla莽 entre els diversos estaments dels nostres equips. La seva arribada permet que l’Inter faci un pas endavant pel que fa a l’ordre institucional, tant 茅s aix铆 que a la seva primera temporada va conquerir el doblet amb els t铆tols de Lliga i Copa. Durant la temporada 20-21, Otger assumeix la funci贸 d’entrenador del primer equip juntament amb Josep Manel Ayala i tots dos condueixen l’Inter a un nou t铆tol de Lliga. Tamb茅 茅s entrenador de la nostra Escola.

Otger 茅s Llicenciat d’Educaci贸 F铆sica a la Universitat de Vic, M脿ster en Professorat a la Universitat Alfonso X de Madrid i compta amb el grau superior en animaci贸 d’activitats f铆sioesportives, a m茅s del segon grau d’entrenador de futbol a l’Escola T煤rbula a Sant Adri脿 de Bes貌s.

Otger, jugador del CE Europa a juvenils, va ser seleccionador del Vall猫s Oriental a la categoria Alev铆 i director de la B-Elite Soccer Academy a la ciutat estatunidenc de San Antonio.