Otger Canals

NomOtger Canals Xifr贸
Data de naixement20 de maig de 1986
Lloc de naixementMollet del Vall猫s (Catalunya, Espanya)
NacionalitatEspanyola 馃嚜馃嚫
Funci贸Entrenador del primer equip i entrenador de futbol base
Arribada a l’InterTemporada 2019-20
T铆tols amb l’Inter3 Lligues Nacionals (2019-20, 2020-21, 2021-22), 2 Copes Constituci贸 (2020, 2023), 2 Supercopes d’Andorra (2020, 2021, 2023)

Otger Canals es va afegir al nostre projecte per assumir tasques de planificaci贸 esportiva, a m茅s de ser l’enlla莽 entre els diversos estaments dels nostres equips. La seva arribada permet que l’Inter faci un pas endavant pel que fa a l’ordre institucional, tant 茅s aix铆 que a la seva primera temporada va conquerir el doblet amb els t铆tols de Lliga i Copa. Durant la temporada 20-21, Otger assumeix la funci贸 d’entrenador del primer equip juntament amb Josep Manel Ayala i tots dos condueixen l’Inter a un nou t铆tol de Lliga. A la UEFA Conference League 2023-24, Canals aconsegueix ser el primer entrenador a la hist貌ria de l’Inter en passar una ronda en competici贸 continental.

Otger, que tamb茅 茅s entrenador de la nostra Escola, 茅s Llicenciat d’Educaci贸 F铆sica a la Universitat de Vic, M脿ster en Professorat a la Universitat Alfonso X de Madrid i compta amb el grau superior en animaci贸 d’activitats f铆sioesportives, a m茅s del segon grau d’entrenador de futbol a l’Escola T煤rbula a Sant Adri脿 de Bes貌s. Otger, jugador del CE Europa a juvenils, va ser seleccionador del Vall猫s Oriental a la categoria Alev铆 i director de la B-Elite Soccer Academy a la ciutat estatunidenc de San Antonio.