Presentació

El Campus Formatiu de Tecnificació de l’Inter d’Escaldes és un nou concepte del nostre club amb l’objectiu d’estrènyer els llaços amb la comunitat escaldenca i de la resta del Principat durant el període de temps sense competicions oficials.

El principal element diferenciador del nostre Campus és desenvolupar la psicopedagogia a l’esport. La innovació és l’aplicació d’una metodologia per al jugador que combini el treball tècnic amb l’actitudinal. Aixó li permet al jugador sentir-se totalment lliure de pressions per gaudir la pràctica del futbol.

El Campus compta amb un grup important de professionals del futbol, entre els quals n’hi ha jugadors del primer equip, entrenadors del futbol base i altres personalitats del futbol andorrà, juntament amb la responsable de la direcció psicopedagógica.

DESCARREGUEU-VOS LES CARACTERÍSTIQUES, LA DESCRIPCIÓ I ELS HORARIS

La primera edició del Campus es durà a terme del 23 al 28 de juliol de 2018 i podran participar-hi nens i nenes entre 5 i 13 anys. Un dels punts d’entrega de la butlleta d’inscripció és la bústia de la seu social de l’Inter d’Escaldes (Pl. Coprínceps 1, 4r 6a, Escaldes-Engordany).

DESCARREGUEU-VOS LES CONDICIONS, ELS PREUS I LA BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ

Cartell oficial del 1r Campus Inter d’Escaldes

PÀGINA DE FACEBOOK ESPECÍFICA DEL 1R CAMPUS INTER D’ESCALDES