Renato Ribeiro

Nom Renato Alexandre Mota Ribeiro
Data de naixement 19 de març de 1980
Lloc de naixement Aveiro (Portugal)
Nacionalitat Portuguesa 🇵🇹
Funció Delegat
Arribada a l’Inter
Temporada 2016-17
Títols amb l’Inter
Lliga de Segona Divisió 2016-17 (com a jugador), Lliga Nacional 2019-20, Copa Constitució 2020, Supercopa 2020, Lliga Nacional 2020-21

Renato Ribeiro és un dels membres de l’Inter més implicats amb el projecte del club, després d’arribar-hi com a jugador i ser un dels elements importants al títol de Segona Divisió. La temporada següent va tenir una important participació al primer equip però va patir una lesió al genoll esquerre. Quan va aparéixer l’oportunitat de col·laborar al cos tècnic, «Rena» no ho va dubtar i va col·laborar amb la major fita esportiva de la nostra història: el doblet amb els títols del Lliga i Copa.

El Renato, com a jugador, va tenir una gran trajectòria al futbol andorrà, amb participacions en competicions europees, essent un jugador de joc directe i agresivitat debut al seu caràcter fort. Al seu país va jugar a categories juvenils del Beira Mar i a la Segona Divisió B amb l’Atlético Cucujães. Amb la samarreta de l’Inter, Renato va marcar 18 gols, ocupant el quart lloc a la taula històrica de golejadors de la història del club des de la seva refundació en 2015.