Publicado el

Sense competició

El recent equip Femení ha d’esperar per tornar a la competició oficial: la Federació Andorrana de Futbol va determinar unilateralment l’exclusió dels equips femenins de la categoria Baby 3×3, amb només una jornada duta a terme, «degut als inconvenients de la passada jornada a l’hora de barrejar les categories», argumentant la diferència física i esportiva amb nens petits.

D’aquesta manera, el Femení (que jugava contra el CF Esperança, l’altre equip que disposava d’equip femení en aquesta competició) no disputarà cap partit dissabte, a l’espera de generar una nova competició perquè les nostres nenes i les d’altres equips puguin disputar partits oficials en la categoria esmentada.

La resta de partits de la nostra Escola es disputarà aquesta cap de setmana. Aquí la programació completa.