Publicado el

Va ser bonic mentre va durar

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes demostrava sobre el camp els seus progressos a la Lliga de Segona Divisió, però, de sobte el partit es va acabar a causa del rival.

L’Inter B va marxar al descans amb una victòria per 5-0 contra el CE Jenlai, equip que es va presentar amb vuit jugadors a l’inici del partit i que durant la primera part va afegir-ne un. L’oponent va decidir no sortir a jugar la segona meitat del partit.

VEGEU IMATGES DEL TRIOMF DE L’INTER B

El partit, segons el web oficial de la Federació Andorrana de Futbol, apareix com a suspès, a l’espera de la ratificació del Comitè de Competició pel que repecta al resultat final.

Malgrat això, l’Inter B va ser dominador del joc i es veu un equip sòlid, amb un bon control de la pilota i amb dinàmica ofensiva. Si es ratifica la victòria, el nostre equip pujarà a la setena posició de la Lliga de Segona Divisió.