Publicado el

Un somriure en mig de la derrota

Sergio Moreno va jugar onze minuts contra Kazakhstan (foto: Federació de Futbol de Kazakhstan)

La selecció absoluta d’Andorra tanca els seus partits com a visitant al grup 1 de la Lliga D de la UEFA Nations League amb una derrota a Kazakhstan. No obstant això, l’Inter d’Escaldes té un motiu per sentir-se orgullós en mig de la caiguda.

La derrota per 4-0 a l’Astana Arena quedarà a la història del nostre club: per primer cop, dos jugadors del primer equip van jugar en un partit oficial de la selecció absoluta. El Sergio Moreno va ingresar al minut 79 i l’Ilde Lima estava al camp des de l’inici.

Tots dos havien compartit el camp durant un partit de la selecció, però, es tractava d’un amistós contra Emirats Àrabs Units a l’agost. Amb el partit jugat al país eurasiàtic, Moreno va completar la seva internacionalitat número 62 i Lima compta amb 117 partits amb l’absoluta.

Per la seva banda, el nostre entrenador de la categoria Aleví, Ludo Clemente, va estar a la banqueta.

Ilde Lima un altre cop com a capità d’Andorra (foto: Federació de Futbol de Kazakhstan)

TANCAMENT AMB UN PUNT

La selecció sub 21 d’Andorra va tancar la seva participació al Pre-europeu amb un empat sense gols contra Letònia a l’estadi Comunal d’Andorra la Vella, completant tres punts a la classificació final.

El nostre defensa Josep Maria Cabanes havia estat convocat per al partit contra Anglaterra, però, no ho va estar contra els bàltics. «Cabirol» va jugar un partit contra Països Baixos al Pre-europeu.