Publicado el

Amb bon gust de boca

El nom de l’Inter d’Escaldes continua arribant als racons més especials del planeta. El nostre ambaixador itinerant va portar la samarreta del club cap a un dels indrets més coneguts de Sud-amèrica i va viure una sorpresa amb un sabor molt agradable.

L’Oriol Fité, jugador del primer equip la temporada passada, segueix el seu viatge arreu del món i el seu últim destí va ser les Cascades d’Iguaçú, conjunt de 275 caigudes d’aigua úniques al món, properes a la triple frontera entre Brasil, Argentina i Paraguai.

Durant la seva visita l’Oriol va conéixer el Joaquín Cárdenas i el Roly Tasquer, argentins fabricants de la cervesa artesanal Sy que van saber sobre les aventures del nostre ambaixador, creador del web Mochila y Mundo i patrocinat per la iniciativa Gol Solidari. L'»Uri» no va perdre l’oportunitat de tastar la beguda propera a les cascades.

Quin serà el pròxim habitant del món en afegir-se com a aficionat de l’Inter?

El Roly Tasquer, nou aficionat de l’Inter