Amb bon gust de boca

El nom de l’Inter d’Escaldes continua arribant als racons més especials del planeta. El nostre ambaixador itinerant va portar la samarreta del club cap a un dels indrets més coneguts de Sud-amèrica i va viure una sorpresa amb un sabor molt agradable.

L’Oriol Fité, jugador del primer equip la temporada passada, segueix el seu viatge arreu del món i el seu últim destí va ser les Cascades d’Iguaçú, conjunt de 275 caigudes d’aigua úniques al món, properes a la triple frontera entre Brasil, Argentina i Paraguai.

Durant la seva visita l’Oriol va conéixer el Joaquín Cárdenas i el Roly Tasquer, argentins fabricants de la cervesa artesanal Sy que van saber sobre les aventures del nostre ambaixador, creador del web Mochila y Mundo i patrocinat per la iniciativa Gol Solidari. L'»Uri» no va perdre l’oportunitat de tastar la beguda propera a les cascades.

Quin serà el pròxim habitant del món en afegir-se com a aficionat de l’Inter?

El Roly Tasquer, nou aficionat de l’Inter