Publicado el

«És com si portés tres anys aquí»

L’arribada de Santi Triguero a l’Inter d’Escaldes continua cridant l’atenció al futbol andorrà. El davanter, que es va estrenar amb la samarreta de l’Inter la darrera jornada de Lliga, manté intacta la seva il·lusió de créixer i aportar amb la seva experiència.

Santi va jugar els últims 30 minuts durant l’última victòria del nostre primer equip, avui al segon lloc de la classificació de la Primera Divisió andorrana. El davanter es va veure amb moviments molt interessants, i fins i tot va tenir un xut al pal.

«El vestidor és espectacular, m’ha acullit com si portés aquí tres anys jugant, i a sobre he tingut la sort de jugar alguns minuts i debutar amb victòria, doncs estic encantadíssim i amb ganes de seguir aportant a aquest equip», declarava el dia després del partit.

Santi a la seva estrena amb l’Inter

Triguero, amb els seus 42 anys, és una referència dins del futbol català: és el màxim golejador català de la història amb 315 gols en 24 temporades, a més de ser l’últim jugador amateur en jugar amb la selecció absoluta de Catalunya. Un autèntic mite.

«Porto tota una trajectòria amb valors, hàbits de vida saludable, dedicació i superació. Tot això fa que et guanyis el respecte dels companys, dels rivals, dels àrbitres. Suposo que això de ‘mite’ no és per un altre motiu», assegurava.

Amb la presentació de Santi Triguero, el nostre primer equip tanca la seva finestra de fitxatges d’hivern i compta amb una plantilla plena d’il·lusió per continuar lluitant per reptes grans. Tots junts, SEREM MÉS!