Publicado el

Llegenda viva

L’Inter Club d’Escaldes fa oficial l’arribada de Juli Sánchez, emblemàtic jugador del futbol andorrà. L’etern davanter arriba al nostre club amb l’objectiu de lluitar pel màxim i, a més, ha deixar la porta oberta a continuar com a jugador actiu més d’una temporada.

Incombustible. Aquest concepte és el més freqüent per qualificar la trajectòria futbolística de Juli Sánchez. L’Inter és el vuitè club del davanter nascut fa 41 anys a Escaldes-Engordany.

«Fa temps que volia venir a l’Inter. Vinc gràcies al projecte esportiu de futur. L’Inter treballa molt la base, la gent del país, de la selecció, n’és molt encoratjador. La meva última temporada? Ja ho mirarem al final de temporada, però en principi n’és any rere any», confessava

23 anys defensant la samarreta de la selecció d’Andorra, Juli és l’únic jugador actiu que va jugar el primer partit oficial de l’absoluta (1-6 vs. Estònia, 13 de novembre de 1996). Sánchez va viure la seva retirada de la Tricolor davant la campiona del món, França, l’11 de juny passat. Quan Juli va entrar al terreny de joc, va rebre el brazalet de capità en mans d’un dels seus millors amics: Ilde Lima, defensa del nostre club.

«Amb Ilde som amic des que erem petits. Estem molt involucrats amb el projecte de Gol Solidari, doncs segur que continuarem fent més coses junts. És un honor compartir vestidor amb el capità de la selecció andorrana», assegurava.

Història viva del futbol andorrà, Juli Sánchez també vol assolir més èxits amb l’Inter. Benvingut, Juli! Amb tu, SEREM MÉS!