Publicado el

Les estrelles, a tocar

Inter Club d’Escaldes, un any més a Europa! El nostre equip queda a un pas del títol de la Lliga Nacional 21-22 i, a més, garanteix un lloc com a representant andorrà a les competicions europees, tot això amb una nova victòria categòrica.

La golejada per 4-1 sobre l’Atlètic Escaldes és el reflex de la feina del nostre equip, en saber controlar el partit més enllà de no controlar gaire la pilota en moments determinats. L’Inter ha sabut conduir l’avantatge al liderat de la classificació i ha pogut liquidar el partit amb ocasions claus. De fet, bona part dels gols van ser gràcies al contraatac.

Primer gol de Viti Martínez amb la samarreta blava-i-negra

Víctor Casadesús, Genís Soldevila, Ahmed Belhadji i Viti Martínez, han col·laborat per certificar la gran victòria de l’Inter, que torna a guanyar pel mateix resultat que la darrera setmana, en els dos partits de l’Inter amb Otger Canals a la banqueta.

Inter suma 49 punts, a sis per sobre el segon classificat -i proper rival-, la UE Santa Coloma, a falta de dues jornades per al final del play-off. Un empat a la jornada vinent fa que l’Inter sigui tricampió de la Primera Divisió andorrana.

Genís Soldevila ha fet el seu 57è gol amb l’Inter